Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Rock N Roll Republic - Η Αρχη


Το χάος είναι η μήτρα της δημιουργίας, ο χώρος που προσφέρει η ίδια η Φύση για την προετοιμασία της κάθε γέννησης. Ο Έρωτας σαν Βαβυλωνιακή θεότητα, είναι ο παράγοντας που ενώνει διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Ο έρωτας για το rock'n'roll είναι και ο βασικός παράγοντας για την δημιουργία ενός φιλόδοξου, αλλά πάνω απ΄όλα ρομαντικού σχεδίου. Και όπως μας έχει συνηθίσει η ιστορία, από ένα απλό και τελείως αχνό, ακόμα στα μάτια ενός ιστοριοδίφη, γεγονός ξεκινά κάτι, το οποίο μπορεί να αφήσει το ιστορικό του στίγμα. Ένα φυσικό ντόμινο από άσχετα φαινομενικά γεγονότα, που το ένα πάντα συνδέεται με το επόμενο του. Και το πρώτο του τουβλάκι έπεσε..... 
Πέρα όμως από τις λυρικές αοριστίες, που μόνο ο γνώστης και "μυημένος" μπορεί να κατανοήσει, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η Μούσα πάντα ψάχνει ένα καλλιτέχνη να ενσαρκωθεί,...  έναν; Το project "Rock'n'Roll Republic" δεν αρκείται σε έναν μόνο. συγκεκριμένα: 

 Το ROCK N’’ ROLL REPUBLIC είναι μια ομάδα καλλιτεχνών που ανήκουν στην ανεξάρτητη ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης (ως γκρουπ ή μεμονωμένοι). Στόχος αυτής της ομάδας είναι η δημιουργία ενός cd (με καινούρια τραγούδια σε μορφή συλλογής) με σκοπό την διοργάνωση κάποιων φεστιβάλ. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του cd και από τις συναυλίες θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό (σύντομα θα γνωστοποιήσουμε και τον φορέα). Με γνώμονα την κοινή οπτική μας στα πράγματα, τις παράλληλες πορείες μας στα μουσικά δρώμενα αλλά και την εν γένει στάση μας ως άνθρωποι και καλλιτέχνες, πιστεύουμε ότι αυτό που χρειάζεται η ανεξάρτητη σκηνή της πόλης μας αλλά και η κοινωνία μας κατ επέκταση, είναι η συσπείρωση, η αδελφοποίηση και η από κοινού δράση (με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί). Ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν . . . . και είμαστε σίγουροι ότι με αγάπη και σεβασμό σε αυτό που κάνουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 
Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια (στο δημιουργικό ή το επικοινωνιακό στάδιο) είναι ευπρόσδεκτοι αρκεί να έχουν κατά νου την βασική αρχή αυτής της ροκ δημοκρατίας . . . . Η ΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΑΡΠΑΧΤΗ» !!!!
Σύνταξη κειμένου : Rock N Roll Republic
Thanos Dimitrakoudis