Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Sleepstream Echo-λόγιο


Οι Sleepstream  απαντούν : 
1) Τι συμβολίζει το όνομα σας;
Το όνομα της μπάντας συμβολίζει το ευαίσθητο σημείο ακριβώς πριν τον βαθύ ύπνο, όπου αρχίζει το υποσυνείδητο να καταλαμβάνει το συνειδητό και να δημιουργεί εικόνες κ αισθήματα μέσα στο κεφάλι μας, ενώ ακόμη είμαστε σε θέση να τα αντιληφθούμε. Το μοναδικό σημείο ουσιαστικής επαφής ίσως, με τις ενδόμυχες σκέψεις μέσα στο μυαλό μας.

2) Χρήμα ή δόξα;
Αγάπη κ ειλικρίνεια σ´αυτό που κάνουμε. Τα λεφτά δε μας ενδιαφέρουν πέρα από το να βγάζουμε τα έξοδα μας, η δόξα αν έρθει ήρθε. Αν μας ανάγκαζες να απαντήσουμε μονολεκτικά χωρίς να υπεκφεύγουμε, θα λέγαμε δόξα...καθώς με τη σειρά της θα φέρει κ χρήμα!

3) Πως θα προβάλεις με μια λέξη ή μια φράση την μπάντα σου;
Ονειροβασία.

4) Σημείο μηδέν της μπάντας
Σημείο μηδέν ως αρχή, ως σημείο ισορροπίας ή ως πάτος;;;;;

5) Τι μουσική σας εκφράζει λιγότερο ή καθόλου;
Η ανέμπνευστη, η χωρίς συναίσθημα κ οι αρπαχτές.

6) Αν ήταν υπερόπλο η μουσική που θα την χρησιμοποιούσατε;
Θα αναγκάζαμε "δημοκρατικά" τον κόσμο να κλείσει τα μάτια κ να ταξιδέψει με τις νότες μέσα στο κεφάλι του, στις σκέψεις του, στα όνειρα κ στα θέλω του. Ο κόσμος γενικά πρέπει να αναθεωρήσει τις αρχές του, λίγο συναίσθημα κ επαφή με τον "ξένο" εαυτό μας, ποτέ δεν έκανε κακό. Η μουσική μπορεί να είναι μια οδός προς αυτό τον στόχο.

7) Με ποιον θα θέλατε να ανεβείτε στην σκηνή;
Κάθε μπάντα με την οποία μοιραστήκαμε τη σκηνή στην πορεία μας ήταν μοναδική. Σαν κλισέ απάντηση θα αναφέραμε κάποια από τα μεγαθήρια της σκηνής κ όχι μόνο (π.χ.mogwai,mono,russian circles,isis,god is an astronaut), ώστε να τους γνωρίσουμε και να εξασκήσουμε τα κατασκοπευτικά ταλέντα μας για να μάθουμε τα μυστικά του ήχου κ των εμφανίσεων τους. Κάθε συγκρότημα γενικά μπορεί να αποτελέσει έμπνευση ώστε να βελτιωθείς σε διάφορους τομείς. Είμαστε πάντα ανοιχτοί.

8) Η μουσική σαν πολιτική ή θρησκευτική έκφραση;
Η μουσική ως ψυχαγωγία, ως διασκέδαση, ως μέσο πνευματικής κ ψυχικής ανάτασης, ακόμη και ως μέσο εξιλέωσης για κάποιους... Πολιτική κ θρησκεία ανήκουν στα δελτία ειδήσεων.

9) Οι επιρροές σας;
Οτιδήποτε δείχνει να έχει βγει από την ψυχή κ την καρδιά του καλλιτέχνη. Από κλασσική μουσική μέχρι black metal.... Αρκεί να είναι αληθινό...

10) Μέσον ή σκοπός το συγκρότημα;
Μέσον για να επιτύχουμε τον σκοπό.

11) Μέσον ή σκοπός η μουσική;
Μέσον για να επιτύχουμε τον σκοπό.

12) Το ταλέντο συνοδεύει την αλαζονεία ή την ταπεινοφροσύνη;
Αν το ταλέντο κάνει κάποιον αλαζόνα, μάλλον δεν έχει αρκετό ταλέντο ως άνθρωπος.

13) Συμβολικά με ποιο ζώο θα παρομοιάζατε την μπάντα;
Ο γερανός (το πτηνό) εξ´αρχής είναι το σύμβολο της μπάντας. Συμβολίζει το μέσο της ανύψωσης, της κάθαρσης κ της ανάληψης.

14) Μια ευχή για την μπάντα
Να συνεχίσουμε να αγαπάμε τόσο πολύ αυτό που κάνουμε, και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την αγάπη που παίρνουμε από τον κόσμο... 2 ευχές είναι αυτές, άλλα αν είναι να γίνει, ας γίνει καλά!


15) Ποιο είναι το πιο σκοτεινό σημείο της μουσικής δημιουργίας;
Εξαρτάται πόσο σκοτεινά είναι τα μυστικά που σου δίνουν έμπνευση..


Θα τους βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/Sleepstream
Θα τους ακούσετε εδώ: http://sleepstream-music.bandcamp.com
Και δω η δισκογραφική τους: http://www.flutteryrecords.com/sleepstream.html